Kontormøbler som personalepleje

kontor bruttolønsordningDe sidste par år, hvor der har været Corona og mange er blevet tvunget til hjemmearbejdsplads, er der kommet mere fokus på komforten og et ordentligt arbejdsmiljø på kontoret.
De gode kontorstole og lækre hæve-sænke borde som før var noget alle møde hver morgen er blevet skiftet ud med et spisebord med ungerne løbende omkring og syltetøj og syltetøj i musen.

Men sådan behøver det ikke være

Flere og flere virksomheder har fået øjnene op for mulighederne med tildeling af en lækkert arbejdsmiljø hjemme i privaten hos lønmodtageren.

Det hele kan fratrækkes og derfor giver det særligt god mening, at få etableret lækre og funktionelle arbejdspladser hos medarbejderne i deres private hjem.

Kontormøbler som bruttolønsordning

Når mange medarbejdere tvinges til at arbejde hjemmefra, vil de naturligvis efterspørge egnede skriveborde og desktop Pc samt andet nødvendigt for at kunne arbejde effektivt fra deres private hjem.

Kontormøbler til medarbejderne er skattefrie og kan afskrives første år, det betyder dermed at det kun er en likviditetsforskydning og I frit kan vælge de mest hensigtsmæssige møbler og It installationer til medarbejderen.

Det hel kan fratrækkes i skatten.

Et godt kontormiljø i privaten

Når der arbejdes hjemmefra er det typisk ved spisebordet, hvor en laptop er kastet ind i kampen for at løse opgaven midlertidigt. Men hvis medarbejderen skal arbejde hjemmefra mere eller mindre fast, så er det nødvendigt med et særskilt lokale indrettet til formålet.

Som udgangspunkt bør der mindst være:

– Et hæve sænkebord
– En PC med nok regnekraft
– Ergonomisk mus og tastetur
– En stille roligt miljø
– Hurtig internetforbindelse, så det er muligt at møde kollegaer online
– En god skærm, hævet til ergonomisk korrekt niveau.

Bedre arbejdsmiljø kontra lønforhøjelse

Det er essentielt for en medarbejder at alt det tekniske og ergonomiske er 100% i orden, så der ikke skal tænkes 3 timer om dagen på en idiotisk mus, eller et tastatur der kun virker halvt.

Derfor giver det rigtig god mening, at arbejdsgiveren betaler de nødvendige udgifter til et professionelt arbejdskontor til de ansatte, der skal arbejde hjemmefra.

Der vil bliver produceret langt mere og medarbejdertilfredsheden vil flyve i vejret.

Frem for at give medarbejderne 3% lønforhøjelse, giver det super god mening at give dem en helt ny HDx4 skærm med langt flottere farver og indstillingsmuligheder.

Og det bedste, det kan trækkes fra i skat – Læs mere om bruttolønsordning på kontormøbler her

Ny kontorstol frem for lønforhøjelse

Det lyder måske lidt idiotisk, men langt de fleste som spørger efter lønforhøjelse er faktisk ikke specielt forhippet p en bestemt procent, de er nærmere interesseret i at få anerkendelse for deres særlige ekstra hårde indsats i årets løb.

Frem for at give dem 3.000 mere om måneden, så er en ny super lækker kontorstol til 8.000 bestemt noget der giver points og så kan 1.500 mere om måneden godt gå an.

Det giver rigtig god mening at se på arbejdsmiljøet kontra lønforhøjelse og kombinere, så både lønnen stiger og komforten p arbejdspladsen.