Lån mens du er under udredning

Som fleksjobber eller på vej til at blive det, sker der store ændringer i indtægten og en af måderne til at få en lidt mere blød overgang er ved at tage et lån og få betalt de mange udgifter.

Det er særligt slemt for økonomien, når man er under udredning til fleksjob og kun går på ledighedsydelse.

En ting er ydelsen er lav, men man kommer også typisk fra en meget højere løn og pludselig er der bare ikke ret meget og rutte med.

Det betyder jo man skal indordne sig, men det koster også penge, f.eks. vil en flytning til en lejlighed med mindre husleje også koste indskud og flytteomkostninger.

Der er nok at bruge penge på, men gør det smart

Hjemmesiden JohnSmart.dk kan du læse hvordan smartest låner til den slags udgifter.

Gå efter lav ÅOP på lånet

I første omgang vil det nok være svært overhovedet at få lov til at få et lån, når du er mellem jobs og ikke ansat med fleksjob endnu, men du kan prøve.

Det vigtigste er,a t du finder en låneudbyder, der har meget lav ÅOP, så det er billigt at låne for dig.

Lån kun det nødvendige

Et hurtiglån på nettet har meget høje renter – ofte helt op til 20% procent hvert år og derfor er det meget vigtigt, at du kun låner nøjagtigt, det du skal bruge og ikke så meget som 5 kroner mere.

Sørg også for at vælge en afdragsordning, der kun forløber sig over det antal år som er nødvendigt for at du får en passende lave ydelse pr. måned.

Benyt dig ikke af muligheden for at vælge 250 kroner pr måned i 20 år, hvis den er der – Du vil komme til at betale et helt vildt beløb tilbage over de 20 år.