Er du en kreativ sjæl, som står og leder efter job?

Kan du lide at være kreativ, men er samtidig god til at holde overblik og at planlægge? Så vil et job inden for eventbranchen være et job for dig. Et eventbureau står for at afholde events for virksomheder. Her kan der være tale om alt fra firmafester og pressemøder til teambuilding og gallamiddage. De står for at arrangere, planlægge og holde styr på det hele. Det er dem, som stabler det hele på benene og sørger for, at kundens idéer bliver ført ud i livet.

Hvad kræver et job inden for eventbranchen?

Et job i eventbranchen kræver, at man ser muligheder fremfor begrænsninger. Hos eventrepublic.dk har de den indstilling, at alt kan lade sig gøre. Derfor handler det også om at være kreativ og idérig. Hvis tingene i første omgang virker umulige, så skal du kunne se udover begrænsningerne og finde en løsning. Desuden kræver det, at man er god til planlægning, og kan holde hovedet koldt, når tingene begynder at virke uoverskuelige. Nogle gange kan der være tale arrangementer med over 10.000 mennesker, og derfor er der somme tider rigtig meget at have styr på. Du skal kunne lytte til kunden og forstå dens idéer. Når man skaber et event, så er der en helt masse kommunikation frem og tilbage med kunden, og derfor skal du nyde at snakke med mennesker.

Et job ud over det sædvanlige

Med et job i eventbranchen, så får du en hverdag, hvor ikke to dage er ens. Du får oplevet lidt af hvert, da hvert event er forskelligt, og hver kunde har forskellige ønsker. Der findes events med lige fra 10 til 10.000 mennesker, og på den måde er opgaven også ny hver gang. Du vil hele tiden blive mere erfaren og klogere på både dine egne evner og andre mennesker.