Det kan være sundt at arbejde lidt mindre, hvis man er presset

Mange af os har i dag en hverdag, der er præget af masser af stress og jag. Vi løber fra den ene aftale for blot at opleve, at vi kommer for sent til den næste. Det betyder, at vi altid er nødt til at udskyde nogle ting til den efterfølgende dag, og på sigt er det noget, der kan føre til en ond cirkel, hvor man altid har alt for travlt. Det er noget, der kan gå ud over helbredet – og her er der tale om det det fysiske og det psykiske helbred, hvorfor der kan være behov for psykologhjælp.

Når man mister glæden

Har man for travlt, vil man nemlig hurtigt opleve, at man får sværere ved at sove om natten, fordi man kan have svært ved at få ro på sine tanker. Det betyder, at man konstant tænker over alle de ting, man skal nå, hvordan man skal nå dem, og hvad man kan gøre for at få bare lige lidt flere timer i døgnet. Det er dog ikke muligt, og derfor kan man på et tidspunkt ende med at miste noget af sin livsglæde simpelthen fordi, man har glemt sig selv midt i den travle hverdag, man har ikke taget sig af sig selv og sørget for at gøre de ting, man holder af.

Få mere ro

Det er en tilstand, der kan tage glæden, lysten og motivationen fra en – især når det kommer til jobbet. Og det er i sådanne situationer, man måske bør overveje at skrue lidt ned for sit arbejde og de forventninger, der er til en og det, man får produceret på en normal hverdag. På den måde er der ikke så meget pres på en, og man kan begynde at føle, hvordan man får mere ro og bliver mere lettet.