Få et stort lastbilkørekort så du kan varetage fleksjob

Når du skal varetage et fleksjob, så er det ofte på baggrund af nedslidning og varige mén, som man ikke selv er herre over. Det er forfærdeligt, at folk skal væk fra arbejdsmarkedet før de er klar og derfor er det godt, at man kan varetage et fleksjob, hvis man ikke er godkendt til førtidspension. På den måde kan man arbejde så meget som man kan holde til og stadig have en hverdag, som fungerer på trods af den nedsatte evne til at arbejde. Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til at skulle finde et fleksjob og man kan finde mange forskellige jobs.

Forøg dine chancer for at komme i job

Når du skal til at finde et fleksjob, så er det en god idé at maksimere din attraktivitet hos arbejdsgiveren. Det kan man gøre ved at udbygge sine kompetencer og en rigtigt god måse at gøre dette på er ved at tage kurser og kørekort, som gør dig egnet til at varetage mange flere forskellige arbejdsopgaver. Jo flere arbejdsopgaver du kan varetage, jo flere arbejdspladser passer du jo i. Med et truckcertifikat eller et stort kørekort er du allerede godt på vej mod at have forøget dine kompetencer betydeligt.

Når du skal tage dit kørekort

Kørekortet til lastbil er et af de største kørekort du kan tage. Det betyder, at det godt kan være svært for nogle at gennemføre, men hvis man lægger tid og kræfter i det, så burde det være muligt at bestå i løbet af ganske kort tid. Man skal igennem obligatorisk teoriundervisning og det er også nødvendigt at have køretimer i en lastbil. Derudover skal man også en tur på køreteknisk anlæg for at teste sine manøvreegenskaber og så skal man selvfølgelig aflægge prøve både teoretisk og praktisk før man kan få kortet.

Hvor skal jeg tage det?

Det er bestemt en fordel, hvis du tager det tæt på de steder, hvor du normalt opholder dig, så det kunne være tæt på din bopæl. Det gælder også om at finde en kompetent kørelærer og her kan man forhøre sig hos venner og bekendte. Hvis du bor i Storkøbenhavn og mangler et sted at tage det store lastbilkørekort, så kan du med fordel kigge hos Stjernqvist, som er den eneste køreskole i Storkøbenhavn der tilbyder dette kørekort. Du kan læse meget mere om kortet og køreskolen her.