Skal du fleks-jobbe? Så er din bolig måske blevet for dyr for dig

Der er desværre mange, der oplever, at de bliver nødt til at tage nogle drastiske valg, hvis de er tvunget til at gå ned i arbejdstimer. Det betyder nemlig, at lønnen følger med, og økonomisk kan det have nogle store konsekvenser, som gør, at man bliver nødt til at tænke i alternative løsninger. Når man pludselig går fra et almindeligt fuldtidsarbejde til at skulle i fleksjob, kan det derfor være, man opdager, det er blevet for dyrt at sidde i den bolig, man ejer. Og derfor er man nødt til at sælge den.

Hav styr på energimærkning, tilstandsrapport og eleftersyn
Det er dog ikke bare sådan at sælge sin bolig. Det kræver meget arbejde at få alt i orden – især når det kommer til de mange rapporter og dokumenter, der skal udarbejdes. Noget af det, der især skal være styr på, og som ofte er afgørende for et salg, er den energimærkning, som ens bolig får. Det er nemlig denne, der fortæller om, hvor stor en udgift selve huset er, når det kommer til blandt andet varmeforbrug og energiforbrug. Forud for en handel kan det derfor være en fordel at bestille både energimærkning, tilstandsrapport og eleftersyn under et og samme besøg. På den måde sparer du nemlig også en del tid på det store arbejde, som dit hussalg udgør.

Få et uforpligtende tilbud

Og derfor bør du tage et kig på det arbejde, som OBH-Gruppen tilbyder. Her kører OBH bygningssagkyndige rundt i hele landet som certificerede og godkendte til at lave både tilstandsrapporter, energimærkning og eleftersyn i høj kvalitet under kun ét enkelt besøg. Lyder det som noget for dig? Så kan du online bestille et uforpligtende tilbud, og du vil inden for 24 timer blive kontaktet for at snakke om dine videre muligheder. Læs mere her.